Няма майтап. 9 бона чиста заплата в Свиленград

Няма майтап. Крайграничният Свиленград чупи рекорди по заплати.

Месечните възнаграждения в българския Лас Вегас стигнаха до чисти 9 бона, пише местният сайт e-svilengrad.com. В Свиленград работят 10-ина големи казина, които привличат заможни клиенти, предимно от Турция. Има и десетки игрални зали, а работната ръка е кът.

Затова работодателите се състезават да предлагат все по-високи възнаграждения. Едно от новите казина, което ще отвори съвсем скоро, обяви че е готово да плаща по 4500 евро заплата за крупие на живите игри.

3500 евро са офертите за мениджър на смяна на маса и мениджър на клетка. Рецепционистките са на заплата от 1200 евро, сервитьорките – 1250 евро, а за шофьорите и чистачките са предвидени – 900 евро.

Комплексът Casino palace Svilengrad ще е един от най-големите в Европа.

Ако нямате опит – предлага се и обучение, ако нямате квартира – ще ви осигурят, плащат и транспорт, ако желаете да пътувате. Осигурено е още допълнително здравно осигуряване и щедри бонуси.

Заради добрите заплати Свиленград обърна тренда и започна да привлича млади хора от цялата страна, предимно от Югоизточна България – Пловдив, Хасково, Кърджали, Димитровград и Стара Загора. Цените на квартирите и имотите също скочиха значително и са равни на тези в най-развитите областни центрове.

Четете още

Избор на редактора