Секс лудориите на Памела Андерсън във филм на Netflix

55-годишната Памела Андерсън няма какво да крие в предстоящия си документален филм за Netflix -„Памела, любовна история“. Трейлърът, публикуван на вчера, включва лични видеоклипове от живота на Памела като холивудска секс икона и майка на две деца. Звездата от  Baywatch  не се срамува от нищо и дори се шегува с голотата.

Във филма Памела се връща към скандала със секс записите на нея и бившия й съпруг Томи Лий, които бяха използвани в минисериала „Пам и Томи“ без нейно разрешение. „Блокирала съм тази открадната лента от живота си, за да оцелея“, казва Памела в трейлъра. „И сега, когато всичко се появява отново, ми се гади.“

Звездата разкрива как никога не е била „уважавана“ като актриса. „Трябваше да направя кариера сама. Но аз не съм момичето в беда. Поставях се в луди ситуации – и ги преживях“, казва тя.

Синът на Памела – 26-годишният Брандън Томас Лий, се появява в трейлъра и споменава легендарния любовен живот на майка си, който включва четири провалени брака . „Може би това е най-любимото й нещо на света, да се влюби. И също обича идеята да се разлюби“, казва Брандън.

„Памела, любовна история“ дебютира в Netflix на 31 януари. Официалното описание на документа гласи: „Интимният и хуманизиращ портрет на една от най-известните руси бомби в света. „Памела, любовна история“ следва траекторията на живота и кариерата на Памела Андерсън от момиче от малък град до международен секс символ, актриса, активистка и нежна майка.“

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора