Пеевски: Радев да сложи табела „3 март“ на Дондуков 2

Има ли министри, които са се превърнали в партийни секретари? На този въпрос отговори лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. „Според мен това се случва и е много грешно. Тези министри са министри на България. Трябва да си вършат работата за държавата и за българските граждани, да работят за хората, а не да ходят по мероприятия като партийни активисти“, коментира Пеевски.

„Президентството се е превърнало в централа на партия. Хубаво е да сменим надписа. Няма смисъл да пише Президентство. На табелката трябва да пише политическа партия „Трети март”. Видяхме политическите секретари по студията – разхождат се, рекламират си проекта. Радвам се, че успях да извадя президента от комфорта на столчето му и си призна, че става политически лидер“, каза още Делян Пеевски.
Той призова презцидента да регистрира партията си, защото евроизборите идват. „Недопустимо е да използва президентската институция за офис на партията си. Да излиза от тази сграда, да си наема офис и да започва да работи на терен“, каза още той.

Четете още

Избор на редактора