Пеевски скочи на Чакъров, тормозел хората по места

Председателят на ПГ на ДПС и съпредседател на партията Делян Пеевски твърди, че представители на областни структури на Движението са били „натискани и плашени“.

Джевдет Чакъров е звънял на представители на областните структури на ДПС да не идват на днешната среща, каза Пеевски, който се срещна в столичен хотел с oбластните председатели на Движението. Срещата беше свикана от Делян Пеевски.

След нея той уточни, че не е говорил с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

„Колегите призоваха за пълно обединение между г-н Доган и мен. Партията да бъде цяла. Никой не може да си позволи, най- малкото няколко дерибеи, които искат да я разрушат в момента, заради своите амбиции. Колегите това не го приемат и ни призовават да сме заедно. И се надявам да бъдем заедно, защото ДПС постигна резултат и да е втора партия да има 47 депутати и никой не може да си позволи това да го счупи.

Всичките са били натискани и плашени да не идват на сбирката, което е изключително смешно. Те (представителите на областните структури, б.р) ще кажат от кой, от тези дерибеи.

Чакъров също е звънял на колегите да ги кара да не идват на сбирката.

С колегите говорихме също, те ни призоваха да се опитаме да направим втори мандат,  както искаха да направим първи мандат. И не мога да повярвам че това се случи в последния момент. Но за втория мандат ще пускаме писма първо на партиите дали са готови да подкрепят нашия втори мандат. Ние няма да разиграваме държавата. Ако от писмата видим, че има шанс за мнозинство взимаме го и продължаваме“, заяви Пеевски.

Четете още

Избор на редактора