17.9 C
София
събота, 1 октомври, 2022

Полицайката-ятак на убиеца – фенка на Путин с “чиста съвест”

“Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве”, написа в личния си профил във Фейсбук полицайката Симона Радева, която се оказа ятак на шофьора убиец Георги Семерджиев.

Симона Радева обича да позира.

Според МВР вече е доказано, че тя помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след катастрофата в центъра на София, която отне живота на две момичета.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички “злобни човечета” и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест е чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, пише госпожицата в личния си профил.

От източници на Нова ТВ в МВР стана ясно, че тя му е дала полицейската палка и синя лампа, които бяха открити в колата след катастрофата. Двамата имали драматична любовна връзка. Като патрулен полицай, Радева осигурявала на Семерджиев „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София. Полицаите от две районни в София пък си миели безплатно колите в автомивката на Семерджиев.

Семерджиев бил информатор на ГДБОП, твърди още Нова. В този смисъл полицейската закрила на Радева не била жизнено необходима за него. Майката на бившия футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

В своя фейсбук Симона Радева демонстрира и симпатии към Путин и руската агресия в Украйна. Публикувала е снимка, на която Кирил Петков и Асен Василев са един до друг, а постът обяснява как най-бедната страна в ЕС плаши Русия със санкции. Отдолу под формата на меме Владимир Путин вдига наздравица с думите “За вас, идиоти!”.

spot_img

Още по темата

spot_img

Последни новини