Пол Гаскойн не издържа на тъмно и избяга от риалити шоу

Легендата на английския футбол Пол Гаскойн стана част от разгорещен телевизионен сблъсък с друго бивше величие – боксьорът Крис Юбенк, в риалитито „Страх от тъмното“.

Шоуто тласка известни лица до предела им, тъй като те са принудени да се опитат да живеят в тъмно пространство, наречено Бункерът, в продължение на 180 часа. Бившият футболист не издържа и избяга от шоуто. Сега ще трябва да връща взетата предварително значителна сума за участие.

Това обаче езда ли ще бъде лесно за продуцентите на шоуто. Пол Гаскойн продължава да дълбае надолу. Наскоро той бе намерен в безпомощно състояние пред хотела си. Новината бе придружена с шокираща снимка на  Газа.

„Гаскойн изглеждаше ужасно. Намерихме две бутилки с джин в джоба му. Около него имаше разпилени банкноти, а той самият плачеше“, коментират очевидци пред „Сън“.

Негов приятел пък шокира феновете му с думите: „Боя се, че дните му са преборени. Може би ще си отиде от този свят в следващите седмици“.

Пол Гаскойн се бори със зависимостта си към алкохола и наркотиците през последните години, но засега се отдава на пороците, въпреки подкрепата на близки и фенове.

Четете още

Избор на редактора