„Пума“ пусна маратонки, вдъхновени от номер 1 в шаха

Ново издание на тема шахмат на емблематичните маратонки Clyde на PUMA с подписа на петкратния световен шампион Магнус Карлсен вече е в магазините.

Ограничената серия маратонки Magnus Carlsen x PUMA CLYDE Chess бе представена  вчера и вече е достъпна за закупуване на puma.com.

PUMA, водещата световна спортна марка, подписа с водача в световната ранглиста и Champions Chess Tour дговор за дългосрочно партньорство през февруари миналата година.

Оттогава норвежецът действа като посланик на PUMA и участва в нейната кампания „Only See Great“. Карлсен редовно се вижда на състезания, облечен в дрехи на PUMA.

„Невероятна чест е да бъда част от първите маратонки, вдъхновени от шаха, които PUMA някога е правил. Радвам се, че с Clyde избрахме стил с богата култура и баскетболно наследство. Той показва моята личност, съчетавайки любовта ми към шаха със страстта ми към баскетбола”, сподели норвежецът.

Новите маратонки са изработени с първокласна кожена горна част, която се отличава с текстура, вдъхновена от шахматната дъска, което им придава уникален и изтънчен вид. Обувката също така включва контрастираща велурена лента и четвъртинка на логото на PUMA и подписа на Магнус.

Четете още

Избор на редактора