Ревнивец стреля по любовницата си пред децата ѝ

Ревнивец разигра истински екшън в Благоевград, след като видя любовницата си и мъжа й на пейка заедно с децата им.

Жената имала спорадични отношения с мъжа и го посещавала в Разлог за няколко месеца, а после се връщала при семейството си. Последния път обаче ревнивецът търсил всякакви възможност да я види отново. Тръгнал за Благоевград, където видял фамилията да разговаря спокойно. Това повдигнало адреналина му и той извадил пистолет, насочил го към жената и понечил да стреля, но не успял.

Изплашена, двойката хукнала, този път обаче нападателят махнал предпазителя и стрелял по жената. Въпреки че била ранена, тя успяла да стигне близо до блок, където играели деца, а друга жена разхождала кучето си, пише Офнюз.бг.

Съсед се притекъл на помощ и се обадил на спешния телефон 112. Жената била спасена благодарение на бързата намеса на лекарите.

Нападателят подгонил и съпруга й, но не успял да го уцели. Презаредил, опитал отново, но патроните свършили. После необезпокояван тръгнал към гарата, където бил заловен от полицаите.

Окръжната прокуратура Благоевград е внесла за разглеждане обвинителен акт за опит за умишлено убийство на повече от един човек и незаконно държане на оръжие, тъй като в хода на разследването било установено, че обвиняемият няма разрешение за оръжие.

Четете още

Избор на редактора