Роналдо надхитри арабите. Обяви Джорджина за прислужница

Кристиано Роналдо успа да разреши големия проблем с легализирането на съжителството си с Джорджина. Двамата отглеждат пет деца, но нямат брак. А това прави невъзможен животът им под един покрив в Рияд по законите в Саудитска Арабия.

Новата суперзвезда на „Ал Насър“ обаче го измисли. Кристиано Роналдо вече получи разрешение да живее заедно с приятелката си, като е записал 28-годишната Джорджина със статут на „Малек Ямин“. Това означава жена, която чисти къщата, прислужница, твърди impact.ro.

37-годишният португалец подписа договор за две и половина години, като ще получи 500 милиона евро. Той вече беше представен като нов футболист на „Ал Насър“, а компания на бляскавата церемония пред 25 000 фенове му правеше именно Джорджина, пише btvnovinite.bg.

Кристиано Роналдо е наел апартамент със 17 стаи за себе си и семейството си в луксозен хотел в Рияд, съобщава ESPN. Първоначално ще живее в 99-етажния небостъргач Kingdom Tower, като за стаите той ще плати около 280 хиляди евро.

Сградата е една от най-луксозните в Рияд, а стаите ще бъдат обитавани от неговото семейство, приятели и охрана. Огромният апартамент Kingdom Suite, който е на два етажа, е резервиран за месец и е един от най-добрите в сградата. Апартаментът му е на два етажа.

Цената на апартамента дори не е посочена на уебсайта на хотела и трябва да се резервира лично, точно както съседния „Royal Suite“.

Но по-малкият президентски апартамент може да се резервира онлайн и една нощувка струва колосалните 3700 евро.

Роналдо ще обитава хотелския апартамент докато се нанесе в новата си къща в Саудитска Арабия.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора