12.9 C
София
понеделник, 26 септември, 2022

Слави ги прокле: Петков и Василев, да се задавите с власт!

“Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички”, написа във фейсбука си лидерът на партия ИТН Слави Трифонов. Ето и целия текст:

“И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света.

Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали.

Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт, завърши Трифонов, чиято партия въртя и продължава да върти цялата държава България с номера от скечовете на неизвестно как финансираната телевизия 7/8.

spot_img

Още по темата

spot_img

Последни новини