Слави зове: Мафиот съм! Арестувайте ме поне за 24 часа!

„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен – аз съм мафиот. Такава е истината“. Това написа в страницата си във фейсбук Слави Трифонов.

Лидерът на „Има такъв народ“ разкри, че е участвал пред очите на аудиторията в няколко мафиотски организации – “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. „Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията – аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия“, сподели с последователите си бившият кукувец.

Той се обърна към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков така:

„Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова.
Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате“.
Лидерът на ИТН обещава да предостави своите признания, информациите от разпитите и „най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот“.
Според Трифонов и без да е шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи, Рашков имал достатъчно власт да го разкрие, арестува и унищожи.
„Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог.
Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“, призовава от социалната мрежа политическият лидер и бивш телевизионен водещ.

Четете още

Избор на редактора