Слай иска да види Тайсън Фюри в „Непобедимите“

Силвестър Сталоун иска да види световния шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри в следваща серия на „Непобедимите“.

Слай, добив световна популярност във филма за героя от ринга Роки Балбоа, също така нарече Фюри „най-великия в тежка категория, който някога е живял“. „Ако бях историк на бокса, щях да го изучавам внимателно“, увери актьорът.

Той се обърна към 34-годишния Фюри, който също беше гост в предаването, с думите: „Когато събереш всичките си умения плюс сърцето си и способността си да се възстановяваш, и  това че се движиш толкова добре с твоите размери, няма кой да те победи в която и да е ера“.

34-годишният британец призна, че е изкушен от офертата на Сталоун. „Кой може да ми помогне по-добре от самия господин Роки Балбоа?“, заяви Тайсън.

Част от филмите „Непобедимите“ бяха снимани в киностудията на “Ню Бояна”, а в началото сценарист и режисьор беше самият Слай.

През септември догодина излиза 4-тата част с бюджет 100 милиона долара, в която ще блестят Меган Фокс, рапърът 50 Cent, Долф Лундгрен и Анди Гарсия.

Четете още

Избор на редактора