Спор за родителски права завърши с убийство

Спор за родителски права стана причина за убийство на мъж в петък, съобщи БТА, позовавайки се на информация от МВР.

В последния работен ден на седмицата в кв. „Драгалевци“ е намерен обгорен автомобил, в който е открито тяло на мъж. За престъплението са задържани съпругата на убития и майка ѝ.

Двете жени вече са с повдигнати обвинения и се очаква утре да бъде поискано постоянното им задържане в ареста от съда.

Една от версиите е, че мъжът първо е удушен, а палежът е извършен, за да бъдат заличени следи от убийството. Разследващите все още анализират записи от камери за видеонаблюдение, които могат да дадат насоки за извършеното престъпление.

Според 24 часа убийството е станала след спор да мъртвият Пейо Пеев е баща и на двете деца на жена си Габриела. Двамата са се скарали в петък. Смята се, че по време на скандала е присъствала и майката на Габриела Красимира.

Пейо е твърдял, че и двете деца на Габриела са от него, но тя му казала, че е баща само на едно от тях. Габриела, а вероятно и майка ѝ, се нахвърлили на Пейо и го удушили. След като Пейо издъхнал, започнали да се чудят как да скрият тялото. Смята се, че за това са им помогнали техните приятели Йлмаз и Велко. Трупът бил закаран близо до хижа Алеко и оставен на пасажерската седалка на Пежо. Имало опит тялото да бъде запалено.

Криминалистите от СДВР разкрили престъплението още в петък. Те задържали четиримата, очаква се днес да стане ясно кои ще бъдат обвинени за убийството и кои като помагачи.

Четете още

Избор на редактора