Стоичков за БФС: Моето време мина, сега играя голф

В свой стил Христо Стоичков отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС. Единственият българин със „Златна топка“ бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс.

След това обаче съдбата го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста „Код Спорт“, анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

„Някои чак сега го разбират… И искат аз да говоря…Аз съм си казал моето мнение“ коментира Камата. „Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

„Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко… Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА…Работя в телевизия, в която ни гледат милиони“, посочи Камата.

Четете още

Избор на редактора