Съдът: Бритни Спиърс да плати $2 млн. на баща си

Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща си Джейми Спиърс.

Въпреки че настойничеството бе прекратено още през 2021 г., производството по този въпрос е приключило едва сега. Според TMZ съдът реши Бритни да плати съдебните разноски на баща си в размер на 2 милиона долара, докато тя няма да получи нищо.

Това е вбесило певицата, отбелязаха запознати със ситуацията.

Медиите твърдят още, че самата Спиърс е похарчила над 4 милиона долара за адвокати. След като напусна съдебното заседание, Спиърс, според Daily Mail, напусна в компанията на бившия затворник Пол Ричард Солиз, с когото преди това е била виждана заедно. Певицата счупи и предното стъкло на колата отвътре, като хвърли краката си върху панела и проби стъклото с пета.

Бритни Спиърс попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и наркотици. Както тя каза по-късно, семейството й нарушава правата й по време на настойничеството и я малтретира, като напълно контролира живота и финансите й. Спиърс призна, че й е било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала.

„Искам да мога да се омъжа и да имам дете“, каза тя по време на изслушване за попечителство през 2021 г., като каза, че баща й й забранява да го прави. Когато Бритни беше под настойничеството, феновете бяха много притеснени за нея и поискаха освобождаването на певицата. Притесненията не стихнаха, след като тя бе освободена от опеката на родителя. Бритни Спиърс, според потребителите, често се държи странно и според феновете се нуждае от помощ.

Миналото лято тя се разведе със съпруга си Сам Асгари след година брак, след което започна да се забелязва в компанията на различни мъже, а в Instagram публикува видеа, на които танцува гола. Самата Бритни не реагира добре на опитите на феновете да разберат как се справя и изисква да не се бъркат в личния й живот. Междувременно в мрежата често се обсъжда версията, че всъщност Бритни Спиърс е мъртва отдавна и нейните социални мрежи се управляват от други хора, съобщава Дарик нюз.

Четете още

Избор на редактора