Ицо Хазарта събра пари за нов бус за деца с увреждания

Днес имам рожден ден и много се вълнувам, обаче не заради рождения ден. Това написа Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, във Facebook.

Депутатът от ПП-ДБ  е закупил специален бус за деца с увреждания. Той вече е  в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия, споделя той.

Преди време ви разказах за една от къщичките ЦНСТ в село Атия, до Созопол. Хубави и добри дечица, но имаха проблем – не могат да мръднат от дома, понеже са с увреждания, а нямат специализирано превозно средство. Хората от персонала са добри и всеотдайни – карат ги понякога с лични коли до Бургас, като се наложи, ама не трябва да е така. Реших в началото на годината да направя кампания по този повод, пише Христо Петров.

Много съм щастлив да ви съобщя, че с малко помощ от мен и с огромна помощ от вас мисията е изпълнена. След голямо търсене, подбиране, нерви и усилия – успях да купя буса и той вече е в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия, сподели още той.

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в кампанията на Сдружение Един българин! Донесохте огромна радост и полза на тези деца, и доказахте, че промяната към по-добро зависи от всеки един българин.

Четете още

Избор на редактора