Тайсън Фюри, след като преби Чисора: Ей, Усик, ти си следващият, джудженце!

Тайсън Фюри удържа на думата си и спретна истинска касапница на Дерек Чисора. Циганският крал защити титлата си на версия WBC снощи на стадиона на „Тотнъм“ в Лондон. Над 60 000 зрители бяха на трибуните.

Реферът спря мача 9 секунди преди края на 10-ия рунд, след като Фюри спука от бой Чисора, който вече е с четири загуби в пет мача. Единствената му победа бе над Кубрат Пулев. Дерек Чисора се съгласи веднага с решението на съдиите. Той беше очевидно замаян и не виждаше вече нищо заради затворените му от юмруците на Фюри очи. Реферите предотвратиха един вероятно фатален завършек на срещата.

Сред зрителите беше и украинецът Александър Усик, който държи всички останали титли. След победата Тайсън грабна микрофона и се разкрещя към украинеца: „Ей, къде си Усик? Къде си зайченце! Ти си следващата, малка кучко. Ти си 90-килограмово малко джудженце, което победи един бодибилдер. Но аз не съм бодибилдер“.

Според последните твърдения следващият мач на Фюри ще е за обединение на абсолютната титла при свръхтежките срещу Усик. Циганският крал дори заяви, че ще се бие в три мача до края на кариерата си – срещу Усик, Джо Джойс и ще даде реванш на Антъни Джошуа.

Още по темата

РЕКЛАМАspot_img
РЕКЛАМАspot_img

Избор на редактора

РЕКЛАМАspot_img