Терзиев: Фалшива анкета „набира“ кадри за общината

„В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник, с която се набират „кадри за общинска администрация“ в София. Важно – моля Ви да не попълвате тази анкета, защото данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват незаконно и могат да бъдат използвани за користни цели“, заяви новоизбраният кмет на София Васил Терзирев във фейсбук профила си.

„Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са абсолютно недопустими, уронват авторитета и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там.

Неведнъж по време на кампанията към споделял, че човекът и неговият потенциал са в центъра на нашата програма за управление на София. След официалното ми встъпване в длъжност предстои да се запозная лично с колегите от администрацията на Столичната община. Нямам никакви съмнения, че сред тях има изключителни професионалисти. Назначаването в общината ще се случва по установените процедури и при спазването на установените правила“, пише още той.

Четете още

Избор на редактора