Технополис започна да приема предварителни поръчки за най-новите модели Samsung Galaxy S24

Най-иновативните смартфони на Samsung от серията Galaxy S24 със Samsung AI могат да бъдат предварително поръчани от хипермаркети Технополис, както и от онлайн магазина technopolis.bg. Кампанията стартира на 17 януари, като всеки клиент има възможността да направи предварителна поръчка до 23:59 часа на 30.01.2024 г.  Клиентите могат да избират между Galaxy S24 Ultra, S24+ или S24, като ще получат желания модел с по-голяма памет на цената на по-малкия и с пакет аксесоари Samsung.

От началото на предварителните поръчки, клиентите на Технополис са поръчали над 300 смартфона от революционната AI серия Samsung Galaxy S24. През първия ден от старта на кампанията, най-голям интерес за потребителите се оказва моделът Samsung Galaxy S24 Ultra с 1 TB вградена памет.

Всеки закупен модел от високотехнологичните смартфони Galaxy S24 идва с пакет аксесоари на стойност 100 лв., който включва прозрачен кейс и зарядно, a ако закупеният модел смартфон е Samsung Galaxy S24+ или Galaxy S24 Ultra, клиентите получават прозрачен кейс, зарядно и второ зарядно устройство за безжично зареждане на стойност 200 лв.

Първите Galaxy AI смартфони на Samsung предлагат на клиентите редица функции, с които могат да станат част от новата ера на изкуствения интелект (AI). Той подобрява почти всяко изживяване, като предоставя на потребителите симултанен превод в реално време – Live Translate, чрез който се получава двупосочен и писмен превод на телефонни разговори в реално време. За първи път на пазара се появява и изцяло нов начин на търсене, благодарение на функцията Circle to Search with Google. Само с едно ограждане върху избрания предмет на изображението, потребителите получават повече информация директно от Google Search.

Новото поколение флагмани Samsung Galaxy S24 и S24+ идват с уникален по рода си алуминиев дизайн Armor Aluminum, който е по-лек от неръждаема стомана и със специално защитното стъкло Corning Gorilla Glass Victus2. Неповторимият дизайн на Samsung Galaxy S24 Ultra е с рамка от титан и 6,8-инчов плосък дисплей. Трите модела от серията на Samsung са устойчиви на прах и потапяне до 1,5 метра в сладка вода в продължение до 30 минути, a батерията им е с огромен капацитет и голяма енергийна ефективност.

Любителите фотографи могат да направят забележителни снимки и видеа с новия Galaxy S24 Ultra, както през деня, така и през нощта, благодарение на специалния графичен софтуер ProVisual Engine. Той разпознава обекти, подобрява цветовите нюанси, редуцира шума и подчертава детайлите. Мощната 50-пикселова камера дава възможност за улавяне на перфектния кадър с до 10х оптично увеличение. Освен това тя идва с оптична стабилизация Tele OIS, която стабилизира кадъра така, че да намали размазването при приближаване.

Клиентите могат да направят своя богат избор от цветове, вдъхновени от земните богатства. Samsung Galaxy S24 и S24+ идват в Жълт кехлибар, Виолетов кобалт, Сив мрамор и Черен оникс, а Galaxy S24 Ultra се предлага в жълт, виолетов, сив и черен титан.

Повече подробности за дизайн, функции и цени, можете да откриете на сайта на technopolis.bg.

Четете още

Избор на редактора