Тина Търнър остави цялото си богатство на съпруга си

Музикалната легенда Тина Търнър натрупа огромно състояние по време на кариерата си, оценявано на приблизително 250 милиона долара. „Hallow“ пише, че Тина Търнър е решила въпроса с имуществото си години преди смъртта си и че е оставила по-голямата част от него на съпруга си Ервин Бах (67).

Певицата беше омъжена за немския музикален директор и продуцент в продължение на 10 години. Те се ожениха през 2013 г. след повече от 26 години връзка. Само три седмици след сватбата Тина получава инсулт. Ервин спаси живота й, като дари своя бъбрек през 2017 г.

Първият син на Тина, Крейг Реймънд Търнър, почина през юли 2018 г. Вторият син на певицата, Рони, също почина миналата година. Тя имаше двама сина, Айк Търнър, Айк младши и Майкъл, които осинови, след като се омъжи за бившия си съпруг.

През 2018 г. обаче Айк младши разкри, че не е говорил с майка си от близо 20 години.

„Тина ме отглежда от двегодишна възраст. Тя е единствената майка, която познавам. Но не съм говорил с майка си Бог знае колко време – може би от 2000 г. Не мисля, че и брат ми е говорил дълго с нея. Майка ми си живее живота – има нов мъж и е в Европа. Той не иска да има нищо общо с миналото“, каза тогава той пред Daily Mail.

Говорейки за брат си Майкъл, Айк-младши каза, че той е в лечебно заведение в Южна Калифорния и се нуждае от медицинска помощ.

„Посетих го няколко пъти. Страхотно му е. Тина не го посещава. Всичко, което прави, е да му изпраща пари“, добави той по този повод.

Тина почина от естествена смърт в сряда след дълга битка с рак на дебелото черво, високо кръвно налягане и бъбречна трансплантация. Тя беше на 83 години, а в дългата си кариера създаде множество световни хитове.

Четете още

Избор на редактора