Трагедията в Албания: Откриха тялото на второто дете

Полицията откри тялато на второто удавено дете на 39-годишната Алма Арази – 8-годишно момиченце, съобщава balkanweb.com.

Както ekspresso.bg писа, майката Алма се хвърли заедно с трите се деца в река Буна в Шкодра. Тялото на по-голямото момиче беше намерено вчера. Труповете на майката и сина все още се издирват по течението на реката.

Какво е накарало четиримата да сложат край на живота си? Все още полицията няма категоричен отговор, но в ареста е бащата – 31-годишният Ергис Арази.

Прокуратурата в Шкодра в официално съобщение даде подробности за ареста. Ергис е обвинен в причиняване на самоубийство. Според показанията на роднини, той редовно малтретирал семейството си. Мъжът имал и извънбрачна връзка.

До този етап въз основа на доказателства са установени подозрения, че гражданинът Е.А., в резултат на продължително психическо насилие над съпругата си, изразяващо се в непрекъснати обиди и изневяра, грубо накърняващи нейното достойнство, е причинил самоубийството на А.А., за която се предполага, че е в тежко психическо състояние, се е хвърлила в реката заедно с трите непълнолетни деца“, се казва в съобщението на прокуратурата.

Алма Арази (39) скочи в студената река с трите си деца на 2 май.

Тялото на най-голямото момиче беше намерено вчера в реката, а на второто днес.

Разследването е установило, че преди да се самоубие на 2 май, Алма е пила кафе със снаха си заедно с трите си деца. Те престояли там около два часа, след което излезли навън. Камери са записали как майката и децата тръгнали по пътя, който води към стария „Буна мост”.

Четете още

Избор на редактора