Три зодии, които никога няма да простят изневяра

Всяка любовна връзка минава през предизвикателства, но проблемът възниква, когато единият от партньорите търси бягство от проблемите с извънбрачна авантюра. След това партньорът, който е бил измамен, трябва да реши дали е готов да продължи напред или историята е приключила.
Хората, родени под тези знаци, никога няма да простят изневяра, убеден е нашият астрален консултант Маг Камий.
Дева
Когато разберат, че са измамени, Девите не се изненадват. Те така или иначе винаги очакват най-лошото от другите. Дори когато са във връзка с някого от години, те никога не му се доверяват напълно и червеят на ревността винаги е там. Имат изключително високи изисквания към близките си, но в любовта се отдават изцяло и очакват това в замяна. Затова никога не прощават изневярата, защото я смятат за акт на предателство.
Овен
Овните са страстни и интензивни партньори, които изискват много, но и дават много. Въпреки че не са олицетворение на верността, те очакват пълна отдаденост от своя избраник. Ако разберат, че сте им изневерили, няма да могат да го преодолеят. Гневът и яростта ще ги завладеят, ще засипят партньора си с обиди или ще го замерят с чинии. Възприемат изневярата като предателство и никога повече няма да могат да се доверят напълно на партньора си.
Лъв
Егото на Лъва е твърде голямо, за да прости изневяра. Дори и да обичат партньора си и да искат да бъдат с него, те няма да могат да преодолеят факта, че ги е унижил и засрамил. Те не могат да понесат мисълта да бъдат предадени от този, когото обичат и с когото са споделили доброто и лошото, така че тази история ще приключи за тях. Лъвовете никога не прощават на наранено его.

Четете още

Избор на редактора