Три зодии, които са родени победители

Някои се раждат победители, и това най-често е свързано със зодиакалния им, споделя астралният ни консултант Маг Камий.

Ето кои зодии са родени, за да побеждават:

Овен: роден да бъде лидер

Овенът е преди всичко смела зодия. Ентусиазмът и решителността са основните му черти. Ако искаш да направиш нещо, дай му го. Проницателността и проницателността му го правят отличен шеф, директор, който винаги е в някакво движение и именно тази енергия той предава на всички в компанията. Той последователно изпълнява обещанията си, но очаква същото и от другите. Мрази лъжата, клюките и предателството. Той би бил страхотен хирург, строителен инженер, войник, офицер, актьор или най-добрият комик. Той е любовник като известния Казанова или велик политик, който ще успее във всяка своя идея, така че ако се озовете близо до този знак, знайте, че няма спасение. Пригответе се за работа и дайте последния атом сила, който имате, защото само така ще можете да печелите и да печелите точки за тази зодия.

Стрелец: оптимист, аристократ

Управителят на този знак е планетата Юпитер. Където се намира тази планета в нашата карта, там е нашето щастие. Този знак, както и неговата планета-управител, представлява сила, успех, наслада… Стрелците се разпознават по младия си дух, външната красота, атлетичното телосложение, но също така и постоянната усмивка на лицето, желанието за пътуване и добрата храна. Стрелецът е елегантен аристократ, понякога се превръща в необуздан бунтар, който уважава традициите, но все пак следва своя път. Сътрудничеството със Стрелеца не е никак лесно, защото понякога той може да бъде много арогантен и строг. Житейските желания на тази зодия са големи, но той винаги намира начин да ги сбъдне. За него няма по-голямо наказание от живот без удоволствия и пари.

Козирог: деспот, авторитет

Козирогът се смята за един от най-влиятелните знаци на зодиака. Той дължи успеха си на своята дисциплина, работа и стратегия, неща, които използва във всяка работа. Той е зодия, която не се страхува от стрес или загуба на работа, защото знае, че това е естествено. Неговият авторитет е нещо, с което се ражда и което завинаги остава основна черта на характера му. Козирогът е успешен лекар, химик, биолог, политик, банкер, адвокат, композитор, певец… Отличен пример за това е Елвис Пресли, роден под този знак.

Четете още

Избор на редактора