Тя е най-богатата актриса. Ала мнозина не знаят името й

Джейми Герц официално е най-богатата актриса в света.

Въпреки че името й не е известно на мнозина, тя е играла роли във филми и сериали като „Безкрайна любов“, „Кръстопът“, „Момиче от Джърси“, „Туистър“, „Спешна помощ“, „Али Макбийл“, „Модерно семейство“ , „Съседи“, „Това сме ние“ и др.

Със сигурност тя не се е сдобила с титлата най-богата актриса само с актьорски ангажименти. Тя и съпругът й Тони Реслер са съсобственици на отбора от НБА Атланта Хоукс и миноритарни собственици на Милуоки Бийвърс, съобщава NME .

Според уебсайта Celebrity Net Worth състоянието на Джейми се оценява на осем милиарда долара. Въпреки че мнозина биха предположили, че тя се е омъжила за богаташ, истината е, че до сватбата тя печелеше повече от съпруга си, а година след това той започна бизнес с приятелите си, който с времето донесе доста ддивиденти.

Герц е платила всичките семейни ваканции и е купила първия им дом в Лос Анджелис.

Тази двойка е известна и с хуманитарните си усилия. През 2012 г. фондация Giving Beck ги обяви за дарител номер едно сред всички публични личности след рекордните 10 милиона долара дарение от фондация Resler-Gerc, която се фокусира основно върху изкуствата, образованието и здравеопазването.

Актрисата е и директор на борда на Melanoma Research Alliance.

Четете още

Избор на редактора