Ужас! Психар уби майка си в Бургас

Син уби майка си с нож, като я намушка многократно в семейното жилище, намиращо се на бургаската ул. “Шейново” 40, съобщи Флагман.БГ.

64-годишната жена е починала в линейката на път за болницата около 4 ч. тази сутрин. Жертвата на жестокото убийство една от най-уважаваните учителки в историята на града – Рада Гешева, дългогодишен преподавател по български език и литература в ПГЧ.

Тя е убита от сина си – Георги Генджов. Той имал проблеми с наркотиците и симптоматика на параноидна шизофрения, твърдят близки до семейството.

Около 03:30 часа, 24-годишният бургазлия нападнал майка си и нанесъл 40 удара с нож по тялото й, след което се обадил на телефон 112, за да съобщи за инцидента. Рада Гешева е починала в линейката, на път за болница.

Впоследствие Георги направил пълни самопризнания. Арестуван е за 24 часа, но предстоят серия от експертизи, включително и психологична, за да се установи менталното му здраве.

При всички положения загубата за бургаското образование е огромна, защото Рада Гешева беше от онези учители, които вече са на изчезване – истински възрожденски будител, ненадминат при работата с ученици.

Носител е на множество награди и любимка на поколения бургазлии, в които възпита любовта към езика и литературата.

Четете още

Избор на редактора