Уилям и Кейт празнуват Дантелена сватба днес

Принцесата и принцът на Уелс Кейт Мидълтън и Уилям празнуват днес 13-та годишнина от сватбата си. Този красив повод дойде в труден момент за цялото семейство.

Любовта на известните съпрузи е особено подложена на изпитание, след като се разбра, че принцесата е болна от рак и е влязла в процес на лечение.

Двамата се ожениха на тази дата през 2011 година в Уестминстърското абатство. Сватбата им бе проследена от близо 37 милиона зрители в Обединеното кралство.

За 13 години двамата станаха родители 3 пъти. Те се радват на децата си – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Отбелязване на 13-годишнина от брака се нарича „дантелена“ сватба или „момина сълза“. И двете имена представляват нещо нежно, крехко и красиво. Това означава, че семейството трябва да бъде ценено, с него трябва да се отнасяме внимателно, като с фина дантела.

Най-добрите подаръци за този празник са бродирана коприна, два еднакви пуловера или ръкавици за двамата. Можете да свържете юбилярите с красиви шалове. Изберете украсени с дантела салфетки или покривки. Перфектният букет е от момина сълза. Любопитен детайл е, че сватбеният букет на Кейт беше именно от момини сълзи.

Четете още

Избор на редактора