Уилям и Кейт ще се изолират, докато тя се лекува

Принцеса Кейт и семейството й са намерили убежище в дома си Анмър Хол, където тя, принц Уилям и децата им ще бъдат изолирани от обществеността, докато тя се лекува от рак. Хора, близки до принца на Уелс, казаха, че кралската двойка вече е в състояние да се справи със ситуация, в която здравето на принцеса Кейт е на първо място.

Уилям със сигурност е бил засегнат от смъртта на майка си Даяна, когато е бил само на 15 години, така че принцът ще защити семейството си, доколкото е възможно в съответствие с това преживяване, каза приятел на принца пред Sunday Times. Кралската двойка се оттегли от публични ангажименти, след като Кейт Мидълтън обяви в емоционално видео съобщение, че се подлага на превантивна химиотерапия.

Принцът и принцесата на Уелс и техните три деца няма да присъстват на традиционната кралска Великденска служба следващата седмица, на която крал Чарлз се надява да присъства, и вместо това съсредоточават енергията си върху подкрепата си взаимно. В трогателно видео Кейт благодари и на съпруга си принц Уилям. Тя описа как нейната диагноза е повлияла на семейството й.

„Уилям и аз направихме всичко възможно, за да обработим цялата ситуация. Отне ни известно време, за да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по начин, който им беше удобно, и да ги уверим, че ще се оправя.

Както им казах, аз съм добре и ставам по-силен всеки ден, като се фокусирам върху неща, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа. Да имаш Уилям до себе си също е чудесен източник на комфорт и сигурност. Както и любовта, подкрепата и добротата, показани от толкова много от вас. Това означава много и за двама ни“, каза принцесата.

Четете още

Избор на редактора