Хахаха! Глобиха лъскаво ауди с този номер

От МВР глобиха лъскавото Ауди с регистрация „СА ХАХАХА“, което паркира на тротоара в непосредствена близост до бул. „Христо Ботев“, съобщава Plovdiv24.bg.

Сигналът към МВР е бил подаден от гражданин, който сподели щастливата развръзка на случая и снимка от решението на МВР да глобят шофьора на автомобила преди броени минути в социалните мрежи.

„Глобен! Личният пример е най-важен, без значение какъв автомобил караш или номерът, който си му сложил. Законът е равен за всички!

Акция „Глобен“ е доказателство, че когато върху институциите се извършва граждански контрол, те работят. Затова, останете непримирими към несправедливостта и не се страхувайте от скъпи автомобили с нагласени номера. За тях също идва Видовден, когато си позволяват нагло да тъпчат законите. Акцията продължава!“, пише мъжът, който е подал сигнала.

„Във връзка с подаден от Вас сигнал до Директор ОДМВР – Пловдив, Ви уведомявам, че бе извършена проверка, в хода на която е установен водачът на лек автомобил Ауди с рег. номер САХАХАХА и му е съставен АУАН за нарушение на чл. 98, ал. 2, т, от ЗДвП.“, похвалиха се в писмото от МВР.

Четете още

Избор на редактора