ЦСКА внесе още 21 млн. за ремонта на Армията

От ръководството на футболния отбор ЦСКА съобщиха, че днес са внесени 21 373 500 лева в „Спортни имоти Българска армия“ (СИБА) – съвместното дружество между държавата и „армейците“, което е ангажирано с обновяването на клубния стадион „Българска армия“ и тренировъчната база на тима в Панчарево.

“С това изпълнихме законовия си ангажимент да инвестираме общо 28 498 000 лв. в дружеството. Средствата ще бъдат използвани за реконструкция и модернизация както на стадион „Българска армия“, така и базата в Панчарево, която също имаме стремежа да преобразим. Не очакваме всичко да се случи гладко и по вода. Напротив – знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица казуси, но сме твърдо решени да се справим с всичко по пътя към изграждането на нов „армейски“ дом“, написаха от ЦСКА в социалните мрежи.

Демонтажните дейности по стадион „Българска армия“ започнаха в началото на април. Очакванията изграждането на новото модерно съоръжение да приключи до есента на 2026 година, припомня БТА.

Четете още

Избор на редактора