Четири зодии, които винаги са готови за секс

Всеки има различно ниво на либидо. Някои могат да издържат без секс със седмици и са доволни, а други мислят за това ден и нощ. А какви предразположения имат зодиите към секса, споделя звездният ни консултант Маг Камий.

Ако можеха, щяха да го правят по няколко пъти на ден. В това няма нищо лошо. В крайна сметка е известно, че редовният секс повишава имунитета и помага за намаляване на стреса.

Кои са четирите задии, които постоянно мислят за секс:

Скорпион

Тяхната страстна и приключенска природа ги прави забавни за всички. Същото важи и в леглото. Например никога няма да се случи така, че вие ​​искате секс, а скорпионът „само прегръдки“. Те винаги са готови за действие, а неустоимият им чар също магнетично привлича всички около тях.

Дева

Девите са истински лъч на енергия. Това се вижда и в леглото. Девата е истинска секс бомба. Всеки, който излиза с Дева, трябва да е готов за страстен секс в бързи и спонтанни моменти на удоволствие. Желанието на тази зодия да експериментира гарантира, че никога няма да се уморят от партньора си.

Стрелец

Стрелецът е доста див и обича да изразява привързаността си чрез докосване. Обича дългите, интензивни масажи и страстния секс. Бързият секс не е толкова популярен сред Стрелците. Те искат да се наслаждават на секса с всичките си сетива. Те са щедри, когато трябва да поглезят партньора си.

Лъв

Лъвовете обичат секса през цялото време. Както и в други области на живота, те искат да впечатлят партньорите си в леглото. Те не са срамежливи и обичат да изпробват най-новите сексуални тенденции и креативни движения. Но Лъвовете също са много лоялни и отдадени сексуални партньори.

Четете още

Избор на редактора