Стоичков на 58. Чуй песента за рождения му ден

Тази сутрин точва в 08.08 часа БГ радио пусна официалния тийзър на песента „Любов поне“.

Парчето е специално за рождения ден на Стоичков, който днес навършва 58 години. За видеопремиерата на песента е избран Денят на влюбените – 14 февруари.

Стъпили върху древните руини на Небет тепе, известно като Акропола на Пловдив, Христо Стоичков, братя Аргирови и Тони Димитрова записаха новата песен. Зад изпълнителите се разкрива панорамна гледка към града.

Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката, песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота, уточняват от медията. Автор на текста е Иван Тенев-Агента, музиката е на Благовест Аргиров, а аранжиментът – на Ангел Дюлгеров.

На 18 февруари, Камата влиза в журито на благотворителния епизод на тв шоуто “Като две капки вода” по Нова тв. Заедно с Мария Бакалова, Елена Петрова и Маги Халваджиян той ще оценява Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано в превъплъщенията им на известни певци.

Благотворителната вечер ще помогне на инициативите на УНИЦЕФ България за деца, които са жертви на насилие. Водещи са Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Четете още

Избор на редактора