Шакира атакува Пике „по фланга“ в ново парче

Колумбийската певица Шакира предизвика смут в социалните мрежи в четвъртък, след като пусна песен, в която открито си разчиства сметки с бившия си партньор Жерар Пике, предаде АФП.

Сингълът е слушан 34 милиона пъти за по-малко от 24 часа и предизвика множество реакции.

С песента „BZRP Music Session #53“, написана в сътрудничество с аржентински продуцент Бисаррап, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница – испанката Клара Чиа, която е на 23 години.

„Много работа в гимнастическия салон, но работи и с мозъка“, „Смени си Ферари с Туинго, Ролекс с Казино“, „Няма да се върна при теб, дори да плачеш или да ме молиш“ , „Надминах те и затова си с такава като теб“, пее Шакира на фона на електронна музика, изпъстрена с латино ритми.

Тя използва игра на думи с „Пике“ и „Клара“, за да стане съвсем ясно към кого са насочените острите й рими.

Сингълът беше пуснат, придружен от масирана рекламна кампания. В понеделник покрай плажовете на морския курорт Мар дел Плата, Аржентина, самолет разгъна в небето банер с част от текста.

Много коментари, свързани с парчето, го превърнаха в сензация в социалните мрежи, където Шакира има десетки милиони абонати.

Това е третата песен, която тя посвещава на раздялата си с Пике, след „Te felicito“ и „Monotonia“. Двамата сложиха край на отношенията си през юни м.г.

Шакира (45 г.) и Жерар Пике (35 г.) обявиха раздялата си след повече от десетилетие съвместен живот. През ноември съобщиха, че са постигнали споразумение за попечителството над децата си – Милан (9 г.) и Саша (7 г.) .

Певицата не сключи брак с бившия футболист на Барселона, който обяви изненадващо края на спортната си кариера през ноември, нито пък сподели имуществото си с него. Шакира обяви, че иска да напусне Испания, където срещу нея започна дело за укриване на данъци.

РЕКЛАМАspot_img