Шакира подготвя нова песен срещу Пике

От няколко седмици имената на Шакира , Жерар Пике и Клара Чиа са на устата на всички. Колумбийската певица се насочи към новата двойка чрез текста на последната си песен Music Session Vol.53.

В сътрудничеството си с Bizarrap Шакира се нахвърли срещу всичко и всички, близки до бащата на двете й деца.

Въпреки че песента моментално се превърна в хит, беше съобщено, че Шакира подготвя нова песен и е избрала много специална дата, за да я пусне.

Шакира ще пусне новата си песен с Карол Джи на 2 февруари, когато не е коя да е дата, а денят, в който колумбийската певица и Пике празнуваха рождения си ден, пише Марка.

Както се съобщава в подкаста на Лаура Фаи Лорена Васкес „Mamarazzis“, Карол Джи и Шакира са работили усилено за тази песен. Те записали видеоклипа само за два дни, като сесиите продължавали повече от 15 часа на ден.

Шакира беше подкрепена от Карол Джи след издаването на Music Session Vol.53. Изпълнителката отиде на мач от НБА между Мемфис Гризлис и Лос Анджелис Лейкърс, облечена с тениска, на която се четеше фраза, която беше част от текста в новата песен на Шакира.

Слуховете предполагат, че новият хит на Шакира може също да съдържа препратки към Пике по по-фин и по-малко директен начин.

Четете още

Избор на редактора