Амбър Хърд си продаде къщата, за да се издължи на Джони Деп

Актрисата Амбър Хърд е на път да остане без дом, след като продаде къщата си в Калифорния, за да изплати компенсации на бившия си съпруг Джони Деп, съобщава TMZ, цитиран от БГНЕС.

По-неприятното за нея обаче е, че ще му плаща по дело, което самата тя заведе с цел да го унизи и направи по-беден. И загуби безславно.

Красивата Амбър поде скандалния съдебен процес срещу Джони с обвинение в домашно и друго насилие. Заради това мистър Деп бе наречен „бияч на жени“ от пресата, а продуцентите спряха да го канят за филмите си. Дори един беше спрян след началото на снимки, а Джони изпадна в депресия. Закле се публично, че никога през живота си не е удрял жена (не само Амбър, жена изобщо!), но не му хванаха вяра. И той замълча, отчаян.

После целият свят следеше шоуто с интерес и… видя как нещата се обръщат. Не с резки обрати като в киното, а постепенно, но неотменимо. По време на процеса стана ясно, че Джони Деп не само не е посягал на жена си, а напротив – тя го е поступвала и позамервала с различни по форма и тежест предмети.

Джони Деп показва на съдията по делото къде го е халосала Амбър с тежък предмет. СНИМКА ЕПА/БГНЕС

Справедливият и доказано независим американски съд си свърши работата, както се полага. Така Амбър загуби съдебната битка и, вместо да придобие част от честно ризработените пари на Джони, бе осъдена да му плати 8 милиона долара. Актрисата веднага сподели през сълзи, че не разполага с въпросната сума, но подобни оправдания в Щатите не вървят.

Затова явно й се наложи да мине към разпродажби на имущество, като започна с къщата си в долината Юка, Калифорния. Сделката се оказала доста изгодна за г-ца Хърд, която купила имота през 2019 г. за 1 милион долара, а сега го продала два пъти по-скъпо.

А Джони Деп излезе от депресията и изправи гребен. Напоследък е все по-често виждан сред обществеността на Холивуд, което е добър знак. Да не говорим, че и продуцентите се отърсиха от притесненията си и, според много добре осведомени източници, вече са му отправили оферта за „Карибски пирати“ едикой си епизод.

Четете още

Избор на редактора