Байдън, Риана и Дрейк поздравиха Леброн за рекорда

Президентът на САЩ Джо Байдън поздрави Леброн Джеймс с рекорда по най-много точки в историята на НБА. 38-годишният нападател на „Лейкърс“ подобри снощи предишното достижение, принадлежащо на легендарния Карим Абдул-Джабар.

„Леброн, поздравявам те! Ти подобри този адски велик рекорд благодарение на сърцето и душата си. Ти извиси тази игра. Подобно на Карим и Бил Ръсел ти вдъхновяващ в тази нация всеки да се стреми да става по-добър и да постига повече успехи“, пише Байдън на Леброн.

Популярната певица Риана също се обърна към новия рекордьор по точки в НБА. „Аз съм много признателна, че можах да стана свидетел на този исторически момент. Най-приятното нещо на света е да си фен на Леброн. Да наблюдаваш как той се изявява непрекъснато, не спирайки се пред нищо. Благодаря за това представление! Моите поздравления, крал Джеймс!“, написа Риана в социалните мрежи.

Рапърите Дрейк и Snoop Dogg бяха преки свидетели на събитието снощи, а колегата им Bad Bunny беше първият, който се хвърли на врата на Леброн, след като Краля вкара рекордната точка.

Снощи Леброн подобри рекорда, като има вече 38 390 точки в редовните шампионати на НБА. Предишният принадлежеше на Абдул-Джабар — 38 387.

Четете още

Избор на редактора