Белгиец умря наужким, кацна в гробището с хеликоптер

45-годишният Дейвид Баертен с помощта на съпругата и децата си реши да организира фалшиво погребение за приятели и членове на семейството, за да разбере какво наистина мислят за него.

За да разпространи новината за смъртта на Бартен, едно от децата му се обърна към социалните медии, за да отдаде почит на баща си.

Дъщерята написа: „Почивай в мир татко. Никога няма да спра да мисля за теб. Защо животът е толкова несправедлив? Защо ти? Трябваше да станеш дядо и все още имаше цял живот пред себе си. Обичам те! Обичаме те! Никога няма да те забравим.“

На погребението, което се състоя миналия уикенд близо до град Лиеж, присъстваха много приятели и членове на семейството, облечени в черно.

Всички чакаха церемонията да започне, но вместо това бяха посрещнати от готвещ се да кацне хеликоптер.

Във видео, публикувано в TikTok от присъстващ на погребението, Бартен излиза от хеликоптера и след това е посрещнат от опечалени.

Някои от семейството и приятелите на Бартен се виждат да тичат към него във видеото, докато други остават объркани.

Той каза, че е фалшифицирал смъртта си, за да види как ще реагира голямото му семейство и каза, че се чувства „подценен“ от тях.

„Често ме наранява това, което виждам в семейството си, те никога не ме канят на нищо.“ Никой не може да ме види. Всички се разделихме. Чувствах се неоценен. Затова исках да им дам житейски урок и да им покажа, че не е нужно да чакаш някой да умре, за да го срещнеш“, казва той.

@el.tiktokeur2

Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou

♬ son original – Thomas faut

Четете още

Избор на редактора