Бил Гейтс очаква първо внуче

Дженифър Гейтс обяви, че тя и съпругът й Найел Насар очакват бебе, съобщава TNN.

Дъщерята на основателя на Microsoft Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда, която се омъжи за египетския състезател по конен спорт миналата година, публикува съобщението в Instagram в четвъртък.

„Благодаря“, написа тя до емотикони със зелено сърце и бебешка бутилка, заедно със снимка на която е притиснала бременната подутина. В есенното изображение Насар е небрежно облегнат на стена, докато Гейтс обляга глава на рамото му, облечена с дълга до пода зелена рокля.

Майка й Мелинда написа в коментарите: „Не мога да бъда по-развълнувана да се запозная с това малко дете и да гледам как вие двамата ставате родители“.

Миналия месец двойката отпразнува първата си годишнина от сватбата. Двамата се ожениха в конна ферма с площ от 50 хектара в Северен Салем на 16 октомври миналата година, ден след като според съобщенията са разменили обети на по-малка мюсюлманска церемония.

Гейтс и Насар, който представлява Египет на Олимпийските игри в Токио, обявиха годежа си през януари 2020 г. Двойката е заедно от 2018 г. и се сгоди по време на ски ваканция. Те направиха годежното си парти във Флорида.

Четете още

Избор на редактора