Бионсе отново с концерт след 5 години

41-годишната Бионсе, която по-рано тази година издаде дългоочаквания си седми студиен албум „Renaissance“, се подготвя за едночасово шоу в петзвездния курорт Atlantis, The Palm в Дубай на 21 януари. Суперзвездата не е изсанясяли концерт от 2018.

Източник заяви пред рубриката Bizarre на вестник The Sun: „Бионсе се готви да пее в Атлантис като част от огромно събитие. Напоследък хотелът организира редица мащабни представления, като Кайли Миноуг ще пее в новогодишната нощ.“

Вече са изпратени покани за събитието, билетите за шоуто на изпълнителката на хита „Crazy in Love“, за която се смята, че е подписала договор на стойност 20 млн. паунда, са като „златен прах“.

Изпратени са покани за събитието с Бионсе, което е обявено като едночасово изпълнение, и това е най-горещото събитие в града.

След това ще има парти с участието на Swedish House Mafia, които ще изнесат DJ сет. Това ще бъде първото истинско шоу на Бионсе на живо, откакто тя изнесе концерт на фестивала Global Citizen в Йоханесбург през 2018.

Четете още

Избор на редактора