Бойко разказа виц за Гълъб на земеделци в Исперих

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов използва срещата си със земеделци в Исперих, за да разкаже виц за служебния премиер Гълъб Донев.

– Знаете ли как ще прави бюджета Гълъб Донев? – журналистите мълчат и Борисов отговаря: – Перо по перо.

Пред зърнопроизводителите лидерът на ГЕРБ направи коментар на напрежението между бившата власт и служебния кабинет на Румен Радев.

„Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо. Сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът, е ГЕРБ”, каза Борисов.

„Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе – не. Това са измамници!“, добави той.

„Те последния ден сложиха маските, днеска чувам, че казват – не слагайте маските. Малко да се осъзнаят. От министър на БСП в земеделието се предава на министър от БСП в земеделието. А вие ми говорите за планове!“, коментира още Бойко  Борисов.

Според него кризата в земеделието е била създадена от кабинета „Петков“.

„Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Неслучайно днес са сменени шефовете на митниците и НАП. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. В момента контрабандата е страховита. Виждате, че на всички наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Той отхвърли възможността ГЕРБ да се яви на изборите в коалиция с друга партия. За предстоящите избори Борисов каза, че разчита на президента да “осигури максимално прозрачен и честен вот, за да не губят хората тотално доверие в машините”. Той каза още, че много разчита на Атанас Пеканов за парите от Европа.

Четете още

Избор на редактора