Бони М на Празника на розата в Казанлък

Световноизвестната група „БОНИ М” и най-продаваната румънска изпълнителка Инна идват в Казанлък за Празника на розата, съобщи кметът на община Казанлък Галина Стоянова.

Звездите на дискомузиката и нашумялата певица от северната ни съседка ще бъдат „гвоздеят” в музикалната програма на 120-ото издание на празника. Концертите ще се състоят по време на кулминационните дни на тържествата, които тази година са 2, 3 и 4 юни. Гостуването на изпълнителите на световни хитове като „Распутин”, „Бахама Мама”, „Реките на Вавилон” и други евъргрийни, както и на румънката Инна, е осигурено със средства от дарители, подчерта кметът Стоянова. За зрителите концертите ще бъдат безплатни.

В петъчния ден, 2 юни, посветен на коронясването на Царица Роза, на казанлъшка сцена ще се изяват популярни български изпълнители като Орлин Горанов, Орлин Павлов, Маргарита Хранова и други. Шоуто е на Игор Марковски, а водеща е актрисата Гергана Стоянова. На 4 юни, неделя, на площад „Севтополис” ще пее Николина Чакардъкова, която ще бъде в града на розите с целия си ансамбъл.

55-ото издание на конкурса „Царица Роза ‘2023“ ще се състои на 19 май в Дома на културата „Арсенал“, като организаторите от Община Казанлък са подготвили изненада, състояща се в предварително представяне на кандидатките за царската корона, което ще се проведе във фоайето на Дома на културата. За да достигне до повече хора, спектакълът по избора ще бъде излъчван на големи видеостени и ще може да се наблюдава от площад „Севтополис”. След приключване на конкурса новоизбраната Царица Роза ще бъде представена на казанлъчани и гостите на града на сцената на площада.

В 55-ото издание на конкурса „Царица Роза“ победителката и нейните подгласнички ще бъдат с нови рокли, като техен дизайнер е Жени Живкова.

Четете още

Избор на редактора