Борисов: За чужди деца да давам проба?

„За чужди деца да давам проба? Вие дадохте ли проба за вашите деца? Айде да вземем на всички деца в София ДНК, и на вашите да вземем, искате ли“, попита  Борисов, коментирайки отказа си да се подложи на изследване.

Разследването „Барселонагейт“ не е за бащинството над предполагаемото дете на Борисов от манекенката Борислава Йовчева. Дали Борисов е баща на детето има значение като евентуален мотив за осигуряването на скъпата къща в Барселона на манекенката и момиченцето ѝ.

Борисов подчерта днес, че години наред не е имал имунитет и ако са искали да го разследват, е имало как да го направят.

Лидерът на ГЕРБ обвини освободения от поста главен прокурор Иван Гешев, че се занимавал с него като част от кампанията си да „направи политическа партия“. Той реторично попита защо Гешев поне веднъж не се е занимавал с ДПС, БСП и ИТН и каза, че не е участвал в свалянето му, нито в избора на Борислав Сарафов.

„Кой ме нарече Зайко Байко? Руди Гела ли? Той иска да ми привлече вниманието, защото е незначителен“, коментира още Борисов изказване на Радостин Василев.

„Всяко изказване започва с Бойко Борисов. Нас ни нямаше 2 години и половина в управлението и когато се върнахме, този Зайко Байко, който се оказа страшен вълк – всява такъв страх… и когато някой се яви с нова партия на избори, ще го последва същата съдба като другите партии, защото ГЕРБ е силна и яка“, каза бившият премиер.

Четете още

Избор на редактора