Борисов: Шансовете на Хекимян са огромни

„Търсим нестандартен кандидат, ведър, умен, интелигентен, отворен, познаващ политическата система, умеещ да работи в екип. Шансовете на Хекимян са огромни“, заяви в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той не пожела да коментира обвиненията на лидерката на БСП Корнелия Нинова, че Антон Хекимян е бил къртица на Борисов в Би Ти Ви. „Искате ли да не я коментираме госпожата. 20 пъти съм я побеждавал на избори. От партия, която се бореше да управлява, тя я доведе до 5-6-7 място ли, кое е, не ме интересува, за да я коментирам. Няма да коментирам хора, които си доведоха партията до такова положение. Коя подред партия в парламента е госпожа Нинова маса избори подред?“, попита той.

„Ако някой е работил толкова срещу ГЕРБ, колкото тези телевизии… Да ви напомням ли протестите, които господин Божков каза, че управлявал, финансирал, кой беше водещия отпред през микрофоните, кой чакаше да дойдат живите включвания, за да се съберат за тях?“, отговори той на въпрос дали Хекимян е определял редакционната политика на медията спрямо интересите на партията.

Четете още

Избор на редактора