Внимание, пробутват ни смехотворна фалшификация за кюлчетата!

Пробутват ни фалшификация. Задайте си въпрос – защо прокуратурата съобщава за експертиза на снимките с чекмеджето на Борисов две години след като те са разпространени?
Защо прокуратурата праща информацията на евродепутат, който да съобщи, а не ги оповести в България?
За да може „24 часа“ да напише, че едва ли не експертизата и заключението идват от Брюксел?
И начинът, по който телевизиите ще кажат днес в новините за снимките, в стила на „24 часа“, ще покаже ясно кого обслужват.
Ако на някой не му е ясно – ей това е мафия в действие, прокуратура и медии в синхрон.
Обясненията за манипулации на снимките са смехотворни – имало части и обекти с различна резолюция. Това само на човек неграмотен може да се обясни. И водните знаци на банкнотите били с някакъв цвят… Воден знак се вижда, като се вдигне банкнотата срещу светлина. В пачка легнали банкноти, осветена или полуосветена не може да се говори за цвят на воден знак. И т. н. датите на снимане на част от снимките са манипулирани в метаданните – това го установихме още като излязоха снимките, направено е да се прикрие кога са правени.
Това е нагло оневиняване. Прокуратурата просто си заявява, че са фалшифицирани и който вярва на тази институция, ще повярва. В тях е властта.
Така беше и при случая с Мишо Бирата – отначало МВР и прокуратура викаха, че имало манипулация, записът бил пипан и прочее. Борисов твърдеше, че бил монтаж. После и Борисов призна, че е водил такъв разговор.
Да знае читателят – снимките са правени с три различни айфона, те някъде се пазят, със снимките в паметта им. И свидетелките, които са ги правили, един ден ще се появят. Ще дойде друг главен прокурор. И тогава и Гешев ще седне на подсъдимата скамейка.
Текстът е от фейсбук страницата на Иван Бакалов. Публикуваме го с изричното му съгласие.

Четете още

Избор на редактора