Баш гавазинът на Слави варди депутатите му да не кривнат от групата

Шефът на охраната на Слави – Емил Трифонов, е натоварен с важна мисия през последните дни – да опази депутатите от „Има такъв народ“ от възможността да влязат в преговори за подкрепа на правителство, предложено от съпредседателя на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев. Това съобщават наши източници  от парламента.

За приближения на шоумена не било трудно да контролира ситуацията, защото е личен съветник на зам.-шефа на партията Тошко Йорданов и има достъп до сградата на Народното събрание.

Не е ясно какви съвети дава Трифонов, но със сигурност през последния месец е имал доста работа, след като парламентарната група на партията се разцепи, 5 депутати я напуснаха и станаха независими. Той се погрижил и за охраната на депутатката Христинка Иванова, която се оплака, че министърът на спорта в оставка Радостин Василев я заплашвал.

Най-страннто е че Емил Трифонов е ръководител на програмата „Национална сигурност“ в „Има такъв народ“ и е шеф на проф. Николай Радулов, признат експерт в тази област, коментират запознати с вътрешните дела в партията.

От години Слави е известен със страховитата си охрана. До момента за заплахи към живота му не се е чуло. Това не пречи на партийният бос да спазва кода от мутренските времена – охраната му спокойно може да конкурира с държавната  НСО.

Четете още

Избор на редактора