Двойник на Марадона подлуди Неапол

Двойник на Марадона подлуди Неапол – градът, в който е Дон Диего е икона. Дори митичният стадион „Сан Паоло“ беше преименуван на „Диего Армандо Марадона“.

Тази седмица за някои от най-запалените фенове се случи чудо – Диего възкръсна. Фотограф засяка човек, който много прилича на аржентинеца и моментално разпространи снимки.

Човекът в инвалидна количка физически прилича много на Диего в последния му етап, когато беше треньор. С черна шапка, очила, типичната си брада, дори типичните два часовника и бели маратонки.

Образът му се появи и в Близкия изток. По-точно на стадион Лусаил, където Аржентина спечели (2-0) срещу Мексико в двубой от група C на Мондиала. Мачът беше много равностоен и Лионел Меси поведе южноамериканците към победата.

В сектора на аржентинската агитка, на едно от стотиците изображения, които присъстващите фотографи успяха да заснемат, може да се види човек с лице, практически идентично с това на Марадона.

Ако изображението се увеличи, можете да видите човек с аржентинска шапка и очи като на Марадона. А феновете все по-често възкликваха „Това беше Диего…“

Четете още

Избор на редактора