Деси Радева взриви мрежата с новородено бебе на ръце

Деси Радева взриви буквално фейсбук, след като се появи на снимка да гушка новородено бебе. Това стана след дълго отсъствие на първата дама в социалните мрежи и обществения живот. Фотото е от личния й профил от дома им в резиденция „Бояна“. Бебето е момиченце.

Кадърът за броени минути предизвика силни емоции и вълнения в мрежата, но се оказа, че бебето не е нито нейно, нито внуче, а на нейни изключително близки приятели.

На снимката Деси позира заедно с бебето, както и с неговата по-голяма сестричка, на която преди време е приела да стане кръстница. „Ден за прошка е! Как да не простиш на крехката си втора кръщелница, която специално за случая е обула обувките на Елза. Чиста, невинна и наивна, грижеща се за всички, но най-вече за малката си сестричка. Ако ме удостоят с честта да съм кръстница и на това сладко вързопче, ще станат три и ще отида в Рая. Така поне гласи поверието. Мога да простя всичко  с изключение на предателството и лъжата“, написа Радева към умилителния кадър, който сподели точно навръх големия християнски празник Сирни заговезни, който почетохме миналата неделя.

Снимката е направена във всекидневната на правителствената вила „Калина“, част от резиденция „Бояна“, където първата дама и президентът Радев живеят вече втори мандат.

На нея се вижда и техният пораснал домашен любимец – куче от породата лабрадор, което Деси прибра още през първата си година като президентска съпруга. Освен с четирилапия любимец те съжителстват и с друга животинка – котарак на име Чарли.

Фотото събра много лайкове и пожелания, че ѝ отива с бебе на ръце. Деси Радева обаче все още не е станала баба, макар синът ѝ Страхил от първия ѝ брак с бесепаря Георги Свиленски да е вече 26-годишен мъж със солидно образование и добра професионална кариера в голяма бизнес корпорация в София.

На фотоса прави впечатление, че жената до държавния глава е неглиже, с домашно облекло, по чорапи и без грим. На блузата ѝ се кипри надписът „Животът е хубав“ на италиански език, пише Ретро.

Четете още

Избор на редактора