Де Ниро показа седмото си дете 

Робърт де Ниро реши да представи седмото си дете пред света. Носителят на „Оскар“ е нарекъл момиченцето Джиа Вирджиния Чен де Ниро – майката е приятелката му Тифани Чен, специалист по бойни изкуства. Рожбата им се появила на бял свят на 6 април, с перфектни мерки.

Детето е планирано с много любов и двамата родители са на седмото небе от появата на новия член в семейството, казват още от „CBS Mornings“.

Де Ниро за първи път разкри, че наскоро е станал баща за седми път, по повод новия му филм „За баща ми“, съобщи „People“.

Колегата му Себастиан Манискалко изрази радост от скорошното попълнение в семейството на Де Ниро на премиерата на филма в Ню Йорк по-рано тази седмица.

Де Ниро има шест деца от предишни връзки. С първата си съпруга Даян Абът са родители на Дрена, на 51, и син Рафаел, на 46 години. През 1995 той стана баща на близнаците Джулиан и Арън, на 27 години, родени от бившата му приятелка, модел и актриса Туки Смит.

Де Ниро има син Елиът, на 24, и дъщеря Хелън, на 11, от Грейс Хайтауър.

Де Ниро е забелязан за първи път с Тифани Чен през август 2021 , след раздялата му с бившата съпруга Грейс Хайтауър през ноември 2018.

Двамата се срещнали години по-рано, когато снимали филм през 2015. Чен, инструктор по бойни изкуства, имала роля в проекта „The Intern“, в който участва Де Ниро.

Тя има впечатляваща биография, натрупала десетки златни медали и световни титли в хода на кариерата си. Тя е родена в кунг-фу семейство, дъщеря е на грандмайстор Уилям Си Си Чен, пише dir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heart (@thisisheart)

Четете още

Избор на редактора