Дженифър Анистън за бременността: Този кораб отплава

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е правила опити за инвитро оплождане с надеждата да се сдобие със собствено дете. Тя признава, че след като не е успяла да забременее, е приела, че „този кораб е отплавал“ за нея.

Актрисата разказва за своя „предизвикателен“ път в опитите да има бебе в ново интервю за последния брой на списание Allure. 53-годишната холивудска звезда разкрива, че се е опитвала да забременее преди няколко години, но така и не е успяла.

Тя споделя: „Беше предизвикателен път за мен, пътят за правене на бебе“. Звездата от сериала „Приятели“ казва пред изданието. че никой в миналото не е знаел за опитите ѝ да има бебе. Досега.

Тя разказва: „Всичките тези години и години и години на спекулации… Беше наистина трудно за мен. Минавах през IVF оплождане, пиех китайски чайове, каквото и да е. Дадох всичко от себе си за тази кауза. Ако можеше тогава някой да ме посъветва да си замразя яйцеклетки…Бих дала всичко за това. Но ето ме днес, а този кораб отплава.“

Анистън казва още, че все пак „не съжалява“ за това как е протекло пътуването ѝ към майчинството: „Всъщност чувствам малко облекчение сега, защото няма повече „Мога ли? Може би ще стане. Може би. Може би. Вече не трябва да мисля повече за това.

Четете още

Избор на редактора