Джони Деп иска четири вида алкохол за концерта в София

Един месец остава до концерта на супергрупата Hollywood Vampires в „Арена София“ (бивша „Арена Армеец“) на 12 юни и вече станаха ясни изискванията на музикантите.

Разбираемо, най-голям е интересът към Джони Деп, който е ритъм китарист в тази формация от създаването ѝ през 2012 г. насам.

Организаторите от Bulgarian Live Music съобщиха, че звездата от „Карибски пирати“ е поискал да има на разположение 4 вида алкохол – портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско.

За храненето си той няма специални изисквания, с изключение на това да няма люти чушки в ястията му.

Вокалистът Алис Купър пък е далеч от имиджа на рок звезда – той е настоял за поне три списания за четене, множество различни видове чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус.

Изискванията са също за селекция от сирена и определен вид чипс с вкус на чедър. Все пак ще има и малко вино за цвят.

Още по-скромно го е дал основният китарист – Джо Пери (от „Аеросмит“), който не е искал никакъв алкохол, а само комплект с различни видове кафе.

Билети за концерта на 12 юни се продават в мрежата на „Ивентим“ за цялата страна, както и в бензиностанции OMV, билетния център на НДК, магазини „Технополис“ и „Български пощи“. Цените са от 90 до 170 лв.

Четете още

Избор на редактора