Драма в Холивуд. Близките на Том Сайзмор решават финала

Близките на холивудската звезда Том Сайзмор трябва вземат тежко, почти невъзможно решение – дали да бъде сложен финален акорд на живота му. Актьорът получи мозъчна аневризма по-рано този месец, каза неговият мениджър Чарлз Лаго в изявление, споделено пред „People“.

„В понеделник лекарите информираха семейството му, че няма вече надежда и препоръчаха да вземат решение да бъде сложен край на живота му. Сега семейството мисли върху това и в сряда ще бъде дадено допълнително изявление“, добавя Лаго. 61-годишният актьор е в кома в интензивно отделение.

Той завършва: „Молим за уединение за семейството му в този труден момент. Те благодарят на всички за стотиците съобщения за подкрепа и молитвите, които получиха. Това беше труден момент за тях“.

Сайзмор колабира в дома си в Лос Анджелис в ранните часове на 18 февруари. Той е получил мозъчна аневризма, която според мениджъра му се е появила в резултат на инсулт.

Сайзмор има сравнително богата кариера и се появява в популярни филми като „Пасажер 57“ от 1992 г., „Родени убийци“ от 1994 г., „Жега“ от 1995 г., „Спасяването на редник Райън“ от 1998 г., „Black Hawk Down“ от 2001 г., „Пърл Харбър“ от 2001 г. и дори се зае с телевизионна работа с възраждането на „Туин Пийкс“ през 2017 г.

Роденият в Детройт актьор даде гласа си и на Сони Форели в „Grand Theft Auto: Vice City“ от 2002 г. за PlayStation 2, Xbox и Windows. Неговият герой беше шефът на мафиота Томи Версети, озвучен от Рей Лиота.

Сайзмор е номиниран за наградата „Златен сателит“, наградата на Гилдията на актьорите и „Златен глобус“, наред с други признания.

Често е забъркван в скандали с жени и наркотици, обвинения в насилие. Първият му брак с Мейв Куинлан приключва бързо – от 1996 г. до 1999, после през юли 2005 г. Сайзмор става баща, когато Джанел Макинтайър ражда близнаци.

Четете още

Избор на редактора